Onze winkel

Onze winkel

Locatie winkel

Hoeve- en streekproductenwinkel
Sint-Truiden (Kortenbos)

 

Openingsuren Winkel

Woensdag van 10u – 19u
Of op afspraak:
Gelieve op voorhand even te bellen naar
+32 486 38 42 99

 

Fruitautomaat

In onze automaat kan je 7 op 7 onze heerlijke sappen, fruit en enkele verwerkte producten terugvinden.

Al jaren kan je de producten van ‘Gezond van bij Ons’ kopen in verschillende winkels in België en op de talrijke streekproductenmarkten waar wij aanwezig zijn. Maar we hebben goed nieuws! Want sinds kort kan je onze ambachtelijke fruitproducten ook vinden in onze eigen hoeve- en streekproductenwinkel in Sint-Truiden (Kortenbos).

 

Ambachtelijke producten gemaakt van eigen fruitteelt

Als fruitteler verwerken wij onze eigen oogst tot afgewerkte artisanale producten, waaronder confituren, appel- en perensappen, stropen, perenlikeur, opgelegd fruit zoals kersen op sap en appelmoes. We telen ook zelf mosterdzaden, die we vervolgens verwerken tot unieke Belgische mosterd. Ook pure honing en uiteraard ons Haspengouws fruit kan je vinden in onze winkel. Enkele van onze producten zijn bovendien uitgeroepen tot erkend streekproduct. Wie een voorkeur heeft voor gezonde, kwalitatieve en lokale producten moet dus zeker eens een bezoekje brengen aan onze winkel.

 

Cadeaumanden

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag, een verjaardag of een relatiegeschenk? Op basis van ons assortiment kunnen we cadeaumanden samenstellen voor jong en oud. Ook cadeaubonnen kunnen opgemaakt worden voor elk budget.

 

Winkelen tussen de fruitbomen

Onze winkel is gelegen langs de fietsroute (tussen de knooppunten 172 en 175), dus we raden jullie aan om er een daguitstap van de maken en te fietsen door de prachtige Haspengouwse streek. Onze winkel is de ideale tussenstop voor een gezonde hap & sap.

Hopelijk tot binnenkort in onze hoeve- en streekproductenwinkel!