Onze producten

Onze producten

Ons zelfgeteeld fruit

Ontdek de versheid van de natuur met ons zelfgeteeld fruit. Elke hap is een viering van smaak en kwaliteit, rechtstreeks van onze boomgaarden naar uw tafel. Proef de seizoenen in ons zorgvuldig geselecteerde assortiment, waar elke vrucht getuigt van onze toewijding aan duurzame landbouw en natuurlijke groei.

Lees meer >>

Onze confituren

Verwen uw smaakpapillen met onze ambachtelijke confituren. Gemaakt van het beste fruit, geoogst op het hoogtepunt van rijpheid, bieden onze confituren een perfecte balans tussen zoet en zuur. Elke pot is een hommage aan traditionele recepten, verrijkt met een vleugje innovatie.

Lees meer >>

Onze stropen

Ervaar de pure essentie van fruit met onze ambachtelijk bereide stropen. Onze stropen zijn het resultaat van een zorgvuldig kookproces, waarbij we de rijkdom en intensiteit van het fruit behouden. Ideaal als zoetmiddel of smaakversterker in uw favoriete gerechten en dranken.

Lees meer >>

Onze honing

Onze honing is een zoete ode aan de natuur, zorgvuldig verzameld uit de meest ongerepte omgevingen. Elke druppel weerspiegelt de diversiteit van de bloemenbezoeken door onze bijen. Puur, natuurlijk en heilzaam; onze honing voegt een vleugje zoetheid toe aan elk moment.

Lees meer >>

Onze mosterd

Proef de rijke, scherpe smaken van onze ambachtelijke mosterd. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en volgens een tijdloos recept, is onze mosterd de perfecte aanvulling op elke maaltijd. Het is een veelzijdige smaakmaker die zowel pit als diepte toevoegt.

Lees meer >>

Ons ingemaakt fruit

Ons ingemaakt fruit is een feest van smaken, bewaard op het hoogtepunt van perfectie. Door traditionele inmaaktechnieken te combineren met een moderne twist, bieden we een assortiment dat de tand des tijds doorstaat. Geniet van de nostalgische smaken van thuis, het hele jaar door.

Lees meer >>

Lekkere dranken

Ontdek ons assortiment lekkere dranken, zorgvuldig samengesteld om elke gelegenheid te verrijken. Van verfrissende sappen tot verwarmende likeuren, onze dranken zijn gemaakt met de beste ingrediënten en staan garant voor kwaliteit en genot. Proost op de mooie momenten in het leven.

Lees meer >>

Streekproducten

Ervaar de unieke smaken van onze regio met onze selectie streekproducten. Elk product vertelt het verhaal van zijn herkomst, gemaakt met trots en passie door lokale ambachtslieden. Ontdek de authentieke smaken en tradities die onze gemeenschap rijk is.

Lees meer >>